Werken bij RIX Dienstverlening

Vacature Glazenwasser (32/40 uur)

Kom jij ons team versterken? Bij Rix Dienstverlening zijn wij opzoek naar mensen die graag buiten werken en er niet vies van zijn de handen uit de mouwen te steken!  

Rix Dienstverlening is een groeiend glazenwassersbedrijf, dat vooral werkzaam is in de omgeving Barneveld. Onze hoofddienstverlening bestaat uit glazenwassen, maar naast glasbewassing verlenen wij ook andere diensten, zoals het schoonmaken van dakkapellen (d.m.v. valbeveiliging), het reinigen van zonnepanelen, het schoonmaken van houtwerk en nog veel meer specialistische (buiten)reiniging. Al deze verschillende specialisme zorgen voor veel variatie, met iedere dag weer nieuwe uitdagingen. 

Wat ga je doen

Als glazenwasser bij Rix is geen dag hetzelfde. Nadat je de werk bus in orde hebt gemaakt, vertrek je alleen of samen met een collega naar je eerste klant. De ene dag ben je vooral bezig met glasbewassing en zul je meerdere klanten op één dag hebben. De volgende dag kan het zomaar zijn dat je één of meerdere gróte klussen op je planning hebt staan. Je bent dan bijvoorbeeld voornamelijk bezig met het schoonmaken van gevels en houtwerk of werk je op hoogte d.m.v. valbeveiliging of met een hoogwerker. Met onze handige plan- app kun je op je telefoon je planning van de dag volgen en zie je direct wat de bijzonderheden voor die specifieke klus zijn.

Werken naast je studie of een tussenjaar?

Bij Rix dienstverlening werken we met een zeer flexibele planning. Dit houdt in dat wij ruim de mogelijkheid kunnen bieden je eigen dagen/uren in te plannen. Wil je dus naast je studie flexibel werk kunnen doen én leuk bij willen verdienen? Bij Rix is dat mogelijk!

Voor deze functie heb je het volgende nodig:

Wat wij bieden:

Bij ons is een uitgebreide motivatiebrief niet nodig!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met jou op!